Τηλέφωνο: (+30) 210 5203 804 ;

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Κτηματομεσιτικες Υπηρεσιες

Επικοινωνηστε μαζι μας

Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε την Νομική Υποστήριξη ενός ειδικού.


Διευθυνση
Λομβάρδου 149-151, Αθήνα, 114 75
Εργασιμες Ωρες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 5203 804

EMAILdiminaskostas@yahoo.gr

- Νομική αξιολόγηση και έλεγχος ακινήτου

Το δικηγορικό μας γραφείο διενεργεί πλήρη νομικό έλεγχο στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο - Κτηματολόγιο, ώστε να σας υποβάλει σύντομη έκθεση, για την ιδιοκτησιακή του κατάσταση.

- Νομική αξιολόγηση και έλεγχος ακινήτου

- Σύνταξη σχεδίου συμβολαίου αγοραπωλησίας

Το δικηγορικό μας γραφείο, σε συνεργασία με συμβολαιογράφους, αναλαμβάνει τη σύνταξη του συμβολαίου, τη συγκέντρωση των σχετικών δικαιολογητικών και εγγράφων, τη σύναψη και υποβολή της δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτου (ΦΜΑ) προς την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και την οργάνωση και προετοιμασία υπογραφής του συμβολαίου αγοράς ή πώλησης, καθώς και την καταχώρησή της στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολόγιο.

Share Post :
Ζητηστε Συμβουλες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μια μικρή περιγραφή της υπόθεσής σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και χωρίς καμμία υποχρέωσή σας, να συζητήσουμε για το θέμα που σας αφορά.

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Σκορίνης με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Σκορίνη, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας