Τηλέφωνο: (+30) 210 5203 804 ;

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Δικηγορος
Ιωάννης Σκορίνης

Ο Ιωάννης Σκορίνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε με άριστα απο τη Νομική σχολή και μέχρι σήμερα, ασκεί με υπευθυνότητα και βαθιά συναίσθηση, το λειτούργημα του δικηγόρου.


Απο την αρχή της ανάληψης μιας υπόθεσης είμαστε δίπλα σας με διαρκή ενημέρωση για την πορεία της. Μαζί σχεδιάζουμε τη στρατηγική μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εχοντας εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στις υποθέσεις για τη διεκδίκηση αποζημίωσης απο τροχαίο ατύχημα, έχουμε αυτη τη στιγμή τη δυνατότητα της καλύτερης τεκμηρίωσης και νομικής προσέγγισης με θεαματικά αποτελέσματα.

Δίκτυο Συνεργατών.

Διατηρούμε μεγάλο και οργανωμένο δίκτυο με άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών σε θύματα τροχαίων ή εργατικών ατυχημάτων.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε.

Έμπειρος συνεργάτης μας έρχεται στο χώρο σας και σας παρέχει πλήρη ενημέρωση, σχετικά με τα δικαιώματά σας και την όλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Να είστε βέβαιοι πως σε κάθε περίπτωση, θα κινηθούμε σωστά, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προτεραιότητές μας

Βασική προτεραιότητά μας ειναι να αποζημιωθείτε με το μεγαλύτερο δυνατό ποσόν που ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία, τόσο στον παράγοντα Ηθικής Βλάβης, Ψυχικής οδύνης και Σωματικών Βλαβών, αλλα και οποιασδήποτε απώλειας (Υλικής - Επαγγελματικής) η οποία προήλθε απο το ατύχημα.
Φυσικά, αναλαμβάνουμε ολη τη διαδικασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να αποζημιωθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η αμοιβή μας.

Το γραφείο μας, σε υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων, προσαρμόζει την αμοιβή του, με ποσοστό απο το εκδικαζόμενο τελικό ποσό της αποζημίωσης.
Ο παθών – πελάτης μας δεν θα προ-καταβάλει κανένα αντίτιμο, αλλά το γραφείο μας θα αμειφθεί μόνο μετά τη διεκπεραίωση της υπόθεσης και την είσπραξη της αποζημίωσης από τον πελάτη.

Δικηγορικο Γραφειο Ιωάννης Σκορίνης & Συνεργατες

“ Το γραφείο μας, με εξειδίκευση στις αποζημιώσεις απο τροχαία ατυχήματα, αναλαμβάνει ολη την διαδικασία για τη διεκπεραίωση της ζημιάς και την αποζημίωσή σας απο την ασφαλιστική εταιρεία. ”

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Σκορίνης με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Σκορίνη, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας